Οτι Κάνουμε - Είναι για το καλό της υγείας σας ...

Ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε.

Η εταιρία μας κατέχει ανταγωνιστική θέση στην αγορά, χάρη στην διαρκή της ανάπτυξη, και τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών της, επιτυγχάνοντας έτσι τον βασικό της σκοπό που δεν είναι άλλος από τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη από το εξειδικευμένο προσωπικό της. Σημαντικά εφόδια της εταιρίας αποτελούν οι αντιπροσωπείες και οι συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς οίκους αλλά και με εξειδικευμένους μικρότερους προμηθευτές, με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει την κατάλληλη λύση σε κάθε περίπτωση έργου ή σε κάθε αντιμετώπιση προβλήματος. Υποστηρίζει ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες εφαρμογές με την τεχνογνωσία που κατέχει αλλά και με διαρκώς ενημερωμένη γκάμα προϊόντων. Προσφέρει ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες στους τομείς της πισίνας και της επεξεργασίας νερού, όπως επίσης χρησιμοποιεί και αντίστοιχης ποιότητας και καινοτομίας διαδικασίες, για την διεκπεραίωση των εργασιών της. Χρησιμοποιεί κατά κόρον το internet, υπηρεσίες cloud computing και μηχανογράφηση. Επενδύει στις μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι στο γρήγορο και πρόσκαιρο κέρδος. Γνωρίστε την και γίνετε και εσείς ένας από τους πολλούς ευχαριστημένους πελάτες της!

Η εταιρία μας από το 2010 δραστηροποιείται και στην επεξεργασία νερού για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Εκμεταλλευόμενη το πελατολόγιο της σε επαγγελματίες του χώρου των ξενοδοχείων και της εστίασης αναπτύσσει συστήματα και λύσεις στην εξυγίανση του πόσιμου νερού (φίλτρανση, αποσκλήρυνση, απιονισμός, αντίστροφη όσμωση, λύσεις στην καφεστίαση κτλ). Με τα συστήματα αυτά επιτυγχάνεται η βελτίωση της ποιότητας του νερού, η μείωση του κόστους συντήρησης του εξοπλισμού αλλά και η προστασία της υγείας του ανθρώπου. Αναλαμβάνει την εγκατάσταση όλων των συστημάτων φίλτρανσης, επιδιορθώνει ή και εμπλουτίζει τα υπάρχοντα. Διατηρεί αρχείο και ημερολόγιο των εγκαταστάσεων, με τις απαραίτητες αλλαγές, για να επιτυγχάνεται σταθερή ποιότητα στο τελικό σημείο της κατανάλωσης, το ποτήρι σας!

Αντιπροσωπεύει από το 2009 την εταιρία “Global” με ολοκληρωμένη γκάμα χημικών προϊόντων στο πεδίο του καθαρισμού και της απολύμανσης, εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Συνεργάζεται από το 2009 με τις εταιρίες του ομίλου Fluidra (Astral, Certikin, Cepex, CTX).Αντιπροσωπεύει από το 2012 την εταιρία “Pimtas” σε προϊόντα όπως πλαστικά PVC-U εξαρτήματα, σωλήνες, που χρησιμοποιούνται σε υδραυλικές εγκαταστάσεις (πισίνες, δεξαμενές, άντληση, αποχέτευση)

Αντιπροσωπεύει από το 2012 την εταιρία “Atlaspool” με πλήρη γκάμα προϊόντων πισίνας.Αντιπροσωπεύει από το 2014 την εταιρία “PerAqua” του Αυστριακού ομίλου Praher, με πλήρη γκάμα προϊόντων πισίνας

What we do - It Looks Good on You ...

Τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα από τους παρακάτω οργανισμούς:

Ιδρύθηκε το 1944 στο πανεπιστήμιο του Michigan. Είναι ανεξάρτητος - μη κερδοσκοπικός ορνανισμός. Παρέχει υπηρεσίες όπως: πιστοποίηση προϊόντων, ανάπτυξη προτύπων, έλεγχο, εκπαίδευση και διαχείριση κινδύνων για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας, των τροφίμων, του νερού και των καταναλωτικών προϊόντων. Πιστοποίηση με τα ANSI/NSF Standards No 42, 44, 53, 58 και 61. NSF/ANSI πρότυπο 42: Μείωση μολυσματικών παραγόντων όπως απομάκρυνση του χλωρίου κατά 99% για καλύτερη γεύση και οσμή. NSF/ANSI πρότυπο 44: Αυτό το πρότυπο καλύπτει τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την σκληρότητα σε δημόσιες ή ιδιωτικές πηγές νερού μέσω της ανταλλαγής κατιόντων. Επίσης, επαληθεύει την ικανότητα τους να μειώνουν το ράδιο και το βάριο. NSF/ANSI πρότυπο 53: Μείωση μολυσματικών παραγόντων όπως cryptosporidium, giardia, μόλυβδο, πτητικές οργανικές χημικές ουσίες (VOCs), μεθυλικός τριτογενής-βουτυλικός αιθέρας (ΜΤΒΕ). NSF/ANSI πρότυπο 58: Το πρότυπο αυτό πιστοποιεί συστήματα αντίστροφης όσμωσης που χρησιμοποιούνται σε δημόσιες ή ιδιωτικές πηγές νερού. Η πιστοποίηση περιλαμβάνει μείωση ρύπων, φθορίου, χρωμίου, τρισθενούς χρωμίου, διαλυμένα στερεά και νιτρικά άλατα. NSF/ANSI πρότυπο 61: Πιστoποίηση προϊόντων που έρχονται σε επαφή με το νερό όπως: υλικά, εξαρτήματα, συστήματα και χημικά (π.χ. ρητίνη).

Η Water Quality είναι μία μη κερδοσκοπική διεθνής εμπορική ένωση που αντιπροσωπεύει τον οικιστικό, εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο επεξεργασίας νερού. Σκοπός της είναι η διασφάλιση της ποιότητας νερού, η παροχή πληροφοριών, η εκπαίδευση των επαγγελματιών και η εργαστηριακή δοκιμή προϊόντων επεξεργασίας νερού.

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να προωθήσει τους κανονισμούς του νερού έτσι ώστε να εφαρμόζονται σωστά με αποτέλεσμα την μείωση της μόλυνσης του νερού, των αποβλήτων αλλά και της αλόγιστης κατανάλωσης. Επίσης, εγκρίνει εξαρτήματα και υλικά ενώσεων σε συστήματα νερού το οποία χρησιμοποιούνται άμεσα από τους καταναλωτές.Επίσης τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιήσεις από τους ακόλουθους οργανισμούς: TUV Cooperational Functional Safety (DE), CE Certification (EU), IAPMO R&T Oceana (AU).

Φιλτρα Νερου, Πισινες, Μπαταριες Νερου, Μπαραριες Μπανιου, Υδραυλικα

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Εως 12 Ατοκες Δόσεις για τις Αγορές σας! Δωρεάν μεταφορικά εντός Θεσσαλονίκης για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 120 €

Φιλτρα Νερου, Πισινες, Μπαταριες Νερου, Μπαραριες Μπανιου, Υδραυλικα

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ευκολα και αξιόπιστα με κάρτες, κατάθεση σε λογαριασμό ή αντικαταβολή!

Φιλτρα Νερου, Πισινες, Μπαταριες Νερου, Μπαραριες Μπανιου, Υδραυλικα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Φιλτρα Νερου, Πισινες, Μπαταριες Νερου, Μπαραριες Μπανιου, Υδραυλικα

ΧΟΝΔΡΙΚΗ